IONOS

Wat is IONOS?

1&1 Ionos is een webhosting organisatie. Opgericht in Duitsland in 1988 en vandaag eigendom van United Internet. Ook al doet het aan webhosting, toch werkt het ook met domeinregistratie, SSL-certificaten, e-mail administratie, web ontwikkelings-pakketten, en Cloud hosting. IONOS zorgt dus eigenlijk voor al het technische werk dat bij het ontwikkelen van een website komt kijken.

De organisatie heeft twee hoofdkantoren. Een in Montabaur, in Duitsland en de ander in Chesterbrook, in Pennsylvania. Er werken ongeveer 2,000 mensen in 40 verschillende landen met 8,000,000 klanten, tien servercentra, en meer dan 90,000 servers. De CEO van de organisatie is Achim Weiss.

Een beetje meer over IONOS

Volgens IONOS, zijn ze een webhosting en Cloud partner voor veel bedrijven, onder andere kleine en middelgrote bedrijven. Ze beweren expert te zijn in IaaS en andere online-oplossingen. Ze zijn bovendien het grootste hostingbedrijf in heel Europa, met meer dan 8 miljoen klantencontracten en 12 miljoen domeinen.

Als kernactiviteit wil IONOS mensen zichzelf laten bekendmaken met de onlinewereld. Ze helpen bedrijven met het opzetten van hun online aanwezigheid op een manier die hen in staat stelt zich te ontwikkelen en succesvol te zijn! Van de basis van het verkrijgen van een domein, naar het overzetten van backoffice processen naar de Cloud, of gewoonweg het bouwen van een goeie website - IONOS kan je helpen.

IONOS beweert dat betrouwbaarheid en veiligheid het belangrijkst zijn bij hun producten. Ze zijn allemaal gebouwd en gecreëerd met de laatste, cutting-edge technologie, zodat je je als gebruiker eigenlijk nergens zorgen over hoeft te maken! Nog beter is dat het bedrijf ook een aangepaste klantendienst voor alle klanten voorziet. Als er dus een probleem zou zijn dan krijg je een eigen klantendienstmedewerker toegewezen.

Hieronder zie je en voorbeeld vanop hun website:

Je verdient niet minder dan de allerlaatste technologieën aan een goeie prijs en met termen die makkelijk te verstaan zijn. Het beste contract is flexibel en vereist geen groot team aan legale experten, dus hebben wij onze aanbiedingen en prijzen zo transparant mogelijk proberen te maken. Jou succesvol maken online is een win voor ons – ervoor zorgen dat he tijd hebt voor andere, meer belangrijke zaken, is ons doel

Dit toont aan de het bedrijf toegewijd is aan het aanbieden van de beste diensten aan de klanten die ze maar kunnen!

IONOS-producten

Hieronder volgt een lijst met alle producten en oplossingen dat IONOS aanbiedt:

Domeinnamen en SSL

• Domeinnamen
  • .us domein
  • .com domein
  • Domein transfer
  • Domeinbewaking
  • Bulk domein zoekopdrachten
  • SSL
  • SSL-certificaten

Websites en winkels

• Websites
  • Websitebouwer
  • Websiteontwerpdienst
  • Online winkelbouwer
  • Koop-knop en winkel-plug-in

Hosting

• Webhosting
  • WordPress hosting
  • ASP.NET hosting
  • Deploy Nu

WordPress

• WordPress hosting
  • WordPress Pro

E-mail en Office

• E-mail
  • Professioneel e-mailadres
  • Hosted Microsoft Exchange
  • E-mailarchivering
  • Office
  • Microsoft 365 / Office 365
  • Google Workspace
  • Online opslagruimte & Back-up
  • HiDrive Cloud opslagruimte
  • MyBackup

Servers

• Virtual Private Servers (VPS)
  • AMD Servers
  • Intel Servers
  • Server Deals
  • Cloud Servers
  • Managed Servers
  • Cloud Backup
  • WordPress Pro
  • Cloud Apps
  • Agency Cloud Server
  • Resources
  • Rent-A-Server

Kort samengevat

Als jij iemand bent die pas online begint te werken, dan kan IONOS een goeie optie zijn om je te helpen een solide basis op te zetten. Zorg ervoor dat je goed onderzoek doet en begrijpt wat de verschillende producten jou kunnen bieden!

In elk geval is IONOS een populaire oplossing voor webhosting. Als je dus op zoek bent naar een betaalbare optie dan is IONOS zeker het bekijken waard!