Jimdo

Wat is Jimdo?

Jimdo is voor niemand een onbekende naam op het gebied van webontwikkeling. Het is een allesomvattende oplossing die gebruikers alles biedt wat ze nodig hebben om hun eigen website te starten. Of je nu je eigen blog wilt beginnen of een eCommerce-winkel helemaal opnieuw wilt opbouwen - Jimdo heeft een hulpmiddel om je op weg te helpen!

Technisch gezien is Jimdo een webhostingservice die wordt gehost door Jimdo GmbH. Het heeft een what-you-see-is-what-you-get-benadering, wat betekent dat gebruikers geen begrip of eerdere ervaring met HTML hoeven te hebben om hun website te bouwen en te optimaliseren. Dit is natuurlijk erg handig voor beginners die een webplatform willen lanceren, maar niet weten hoe ze HTML voor die doeleinden moeten gebruiken.

Jimdo heeft de volgende versies: JimdoFree, JimdoPro en JimdoBusiness. Al deze, inclusief de gratis versie, bieden gebruikers een aantal geweldige functies aan.

Jimdo-functies

Om een ​​beter begrip te krijgen van hoe Jimdo werkt, laten we eens kijken naar enkele van de functies die het biedt:

• Professionele sjablonen
  • Mobiele weergave
  • Sociale media
  • Opslag en bandbreedte
  • Fotogalerijen
  • Blog
  • Google Maps
  • Contactformulieren
  • HTML5
  • Basis en geavanceerde online winkel
  • Video's
  • Geoptimaliseerd voor mobiel
  • Bestandsdownloads
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Mobiele Express-pagina

Jimdo-voordelen

Naast de bovengenoemde functies biedt Jimdo gebruikers ook de volgende voordelen aan:

Jimdo is toegankelijk voor internationale gebruikers

Een van de meest gunstige dingen van Jimdo is dat het toegankelijk is voor mensen over de hele wereld. Het Jimbo-team is zelfs verspreid over verschillende regio's over de hele wereld, dus de software is in de meeste delen van de wereld beschikbaar. Niet alleen dat, het platform ondersteunt ook 12 talen! In die zin stelt Jimdo zich beschikbaar voor een zeer groot en divers publiek, wat altijd een pluspunt is.

Jimdo is SEO-vriendelijk

Tegenwoordig laat SEO de wereld draaiende houden. En gelukkig begrijpt Jimdo dit! De sites die via Jimdo zijn gebouwd, worden automatisch geoptimaliseerd om hoger in zoekmachines te verschijnen. Als je van plan bent om het betaalde abonnement van Jimdo te gebruiken, heb je in dit opzicht nog meer voordeel, omdat het je zal helpen om aan je metatagbeschrijvingen en andere metadata te werken.

Jimdo ondersteunt zijn klanten

Een ander groot voordeel van Jimdo is dat het een zeer effectieve klantenservice biedt. Het heeft een live chat-ondersteuningsoptie die beschikbaar is voor gebruikers van 09.00 uur tot 17.00 uur PST. Daarnaast kunt u ook via e-mail contact opnemen met hun klantvertegenwoordigers.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, in het geval van een probleem staat Jimdo voor je klaar!

Kort samengevat

Als je iemand bent die niet wil dat je gebrek aan codeerervaring je webontwikkelingsinitiatieven belemmert, dan moet je bij Jimdo zijn. Als u echter op zoek bent naar iets dat u een geavanceerde en iets strakkere ervaring biedt, moet u misschien naar betere alternatieven kijken.