Hostgator

Wat is Hostgator?

Hostgator is een gedeelde website-hosting, reseller, virtuele privéserver en toegewijde webserverprovider. Hostgator werd in 2002 opgericht door Brent Oxley en is momenteel gevestigd in Houston, Texas.

Hostgator heeft in de loop van de jaren veel cyberaanvallen gezien, waaronder een ‘Trojaans paard’ en een ‘social engineering-aanval’ op zijn servers. Desalniettemin is Hostgator naar verluidt een van de snelstgroeiende bedrijven in de VS, met een gebruikersbestand van 2 miljoen en meer dan 10 miljoen geregistreerde domeinen.

Hostgator is een van de meest populaire webhostingproviders ter wereld en de beste webhostingserver voor miljoenen gebruikers. Dit komt door de uitstekende service en betaalbaarheid; Het basispakket van Hostgator kost ongeveer $ 2,00.

Laten we wat over de services en functies van Hostgator vertellen die het succes hebben opgeleverd.

Diensten

Dit zijn de meest belangrijke Hostgator-services.

1. Website hosting

Hostgator is de go-to website-hostingservice van veel gebruikers. Websitehosting is een service die door veel bedrijven wordt aangeboden en waarmee u uw website kunt maken en lanceren voor gebruik op het World Wide Web (www). Wanneer u een website maakt, heeft u een server nodig om uw website te hosten. Er zijn verschillende belangrijke kenmerken waar u op moet letten bij het kiezen van een websitehost: betaalbaarheid, snelheid, veiligheid en klanttevredenheid.

2. Virtual Private Server (VPS)

Hostgator biedt gebruikers een virtuele privéserver (VPS). Een VPS is een dienst die de servers van een website host. VPS-services verkopen servers aan bedrijven om hun website te runnen; typisch draait een bovenliggende server meerdere, gesegmenteerde privéservers die onafhankelijk van elkaar zijn.

3. Virtual Dedicated Server (VDS)

Hostgator is ook een virtuele dedicated serverprovider. Een VDS-service verschilt van een VPS omdat een enkele klant een VDS-server bezit, terwijl een VPS de servers van u en vele andere klanten onder een bovenliggende server uitvoert.

4. Domain Registrar

Hostgator is een Domain Name Server (DNS)-provider; het stelt gebruikers in staat om domeinnamen voor hun websites te registreren. Wanneer u uw website bouwt, heeft u een domeinnaam nodig waarmee internetservers uw website kunnen identificeren en uitvoeren.

Nu we de diensten hebben besproken die Hostgator biedt, laten we meer te weten komen over de functies ervan.

Functies

Dit zijn de beste eigenschappen van Hostgator.

1. Snelheid

Een snelle server-responstijd is van cruciaal belang bij het bouwen van een succesvolle website. Trage reactietijden maken een verschrikkelijke indruk op uw gebruikers en verhogen het bouncepercentage van uw website. De server-responstijd van Hostgator is 26 ms, minder dan een seconde. Dit zorgt ervoor dat uw website snel en efficiënt reageert.

2. Verscheidenheid aan abonnementen

Hostgator heeft een grote verscheidenheid aan abonnementen met verschillende niveaus van beschikbare functies. Hostgator heeft een hatchling-plan voor beginners; u kunt een website maken en toegang krijgen tot standaardfuncties. Met het ‘babyplan’ kunnen gebruikers onbeperkte sites hosten en toegang krijgen tot de standaardfuncties en SSL inschakelen. Ten slotte heeft Hostgator een bedrijfsplan voor bedrijven; u kunt standaardfuncties en een IP-adres hebben om een ​​e-commercesite te maken.

Deze abonnementen zijn redelijk geprijsd en ze hebben allemaal de volgende functies;

1. Gratis e-mailhost
  2. Gratis SSL
  3. Gebruiksvriendelijk dashboard om uw site te beheren
  4. 1-klik WordPress-installatie
  5. 24/7 klantenondersteuning

Kort samengevat

Uiteindelijk wegen de voordelen van Hostgator ruimschoots op tegen de nadelen, waardoor het een betrouwbare hostingservice-provider is. En het beste van Hostgator is dat het geschikt en effectief is voor beginners en ervaren webontwikkelaars.